Украинска Криза – Генеза на Конфликтот

Др. Драган Петровиќ од Белградскиот Институт за Меѓународна политика и привреда дава детален приказ за етничката, социолошка и политичка структура на Украина. Се извинуваме на гледачите поради технички проблем крајот на видеото завршува без одјава.