Интервју со Бранко Драгаш

Разговор со Г-дин Бранко Драгаш за сегашната економска ситуација и предстојната криза што надоаѓа и со негови предлог решенија како да се намалат ризиците од истата. Интервјуто наскоро на нашиот Рамбл канал.