Средба со Теша Тешановиќ

При посетата на Белград, Претседателот на НовАсном, Сашо Маневски имаше средба со сопственикот на Јутјуб Каналот БалканИфно, Г-дин, Теша Тешановиќ. На средбата беа примени совети од Теша за натамошниот развој на Јутјуб каналот на НовАсном и негова промоција во Македонија. Благодарност од срдечниот Теша.